Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AHMED VILA EVROPSKI PRVAK !!! :D
Ma Mirko je kralj i veliki je ljubitelj Sarajeva, svaka cast Ahmede
Svaka čast Ahmede, pamtit će se tvoje ime na ovim prostorima sigurno!!! Klošar nije, ne kofrči se :)))),jedan krasan momak, odgojen i vaspitan, pametan, dobar đak, sve pohvale!!!
Bravo Ahmede kralju, samo nastavi trenirati. Valjda nisi klošar zbog ovoga sporta. Ja koga god znam da trenira ovakve sportove, kofrči se po ulici.
Ahmo legendo naša !!
Ahmed je nevjerovatno zrio za svoje godine, ima odlicnu radnu, sportsku inteligjenciju i prirodnu snagu. Imao sam priligu vjezbati sa njim dok je imo 14 godina. Ja sam imao 110 kila a on sigune ne vise od 70. Noso me ko da ja imam 60. Ako Bog da da nema povreda.
Zar se ovo uopste smije zvati SPORT??
Pozdrav, društvo! Ispričavam se na spamanju. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim. Ne nudim vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno. PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
lijepo je viditi našu mladost kako ide pravim putem...svaka čast Ahmede i da te gledamo u UFC akobogda u budućnosti...pozdrav iz Mostara
ovaj mi je razbio kolegu sa fakulteta skoro na nekom takmicenju ..
To ahmo!! :D
Svaka cast!!!
bilo bi lijepo da se sada Ahmed i CRO Cop upoznaju!!!