Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adnane, samo ga jednom obori,........mrsko će mu biti ustajati ! : )
Dobit ce ovo njemac Felix Sturm
headshot nek bude !
Ne volim ovakve najave i gluposti, izgubio je titulu kada je govorio da je najspremniji, obracao se u smislu da je htio pobjediti za srebrenicu a izgubio je... Ne drzi do svog porijekla i imena... Ne moze ti niko reci sa kakvim imenom češ ti nastupati ! pored njega je NJEMACKA ZASTAVA i NJEMACKA HIMNA SE CUJE ! Nego vi napaceni narod se uhvatili da je porijeklom odavde a on dvolican pa prosipa suplju da ga gotivite kada ovdje dodje... ne propadamo mi djaba,nego smo naivni do bola... Ponosim se svojom DRZAVOM i ZASTAVOM i zbog toga bi volio da bokser po imenu FELIX STURM veceras izgubi... ne daj boze da je on u ratu bio....
ma nemas ti pojma sta pises.... ti si puko.
Kao prvo poslije svakog meca uzme Bosansku zastavu, Drugo uvijek nakon meca se obratiti publici na Bosanskom jeziku. Trece mnogi sportisti danas uzimaju drzavljanstva drugih zemalaj jer jednostavno imaju puuuuuuno vise mogucnosti da uspiju. Cetvrto Adnan je dokazani patriota a to sto ej izgubio zadnji mec, protivnik mu je bio dopingovan i zato sad i ima sansu da se izbori za mec za svjetskog prvaka. De ti malo razmisli i bolje se informisi i mozak ukljuci prije nego sto komentarise.
Cuj sturm haha ideeemo Pedja!
http://www.youtube.com/watch?v=du27WGopbaw
Pocjepace ga ko Sarajevo Libertas
šta će mu alias za boga dragoga? jedna jedina osoba na svijetu ima pravo na alias: to je siniša vuco-alias- vasilij mitu !!!!
prodana dušo stidiš se imena navijam da te zgazi ovaj crnogorac
pa vecina boraca se bori pod tudjim pokroviteljstvom, i ime felix sturm je uzeo zbog toga. tako mu ugovor diktira, ne stidi se on naseg imena, uvijjek se i nasa zastava pored ringa viori..
a sto je prodana duša i odkud to da se stidi imena? Dobar je covjek ovaj Adnan, znam ljude kojima je puno pomogao, ljude kojima je pruzio koliko toliko normalan zivot. Dao im nesto sto do tada nisu imali. ADNANE PODERI GA!!!
prebice ga crnogorac ko macku
tebe ce veceras ovaj crnogorac prebiti i ti si zavrsio karijeru...
čemu alias?