Pisao na Facebooku i Twitteru
0
Zuckerberg se usprotivio SOPA i PIPA zakonima
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POD HITNO GASITE FB PROFILE !!! PREPAO SE DA MU NE PROPADNU MILIONI :))
a zasto \"cukerberg\" nije ugasio facebook danas na jedan dan? @and: ne volim ga ni ja ali to me ne sprjecava da imam profil na fb jer prije svega to je jedan vid komunikacije sa vecinom mojih prijatelja koji su rasuti svuda po svijetu. ali dzaba ja to tebi objasnjavam jer ti to nikada neces skontati dok ne napravis profil na fb i pocnes gledati pozitivnu stranu facebooka. radije ti ostani zatvoren u svoja cetiri zida kao i do sada.
@and idi lijeci se...
joj kako mrzim ovog c.i.f.u.t.s.k.o.g. k.o.nj.a......j.e.b.o. mu Facebook mamu i sve mrtvo u usta nemam account i ne bih ga ni otvorio pa taman da Zemlja gori hrani narcise i iskompleksirane m.a.n.i.j.a.k.e........lajkajuci slike njihovih ruznih njuski i p.o.r.e.m.e.c.e.n.i.h. komentara inace, c.i.f.u.t. kad bi se p.o.s.r.a.o. i pojeo i rekao da je to ok, milioni d.e.g.e.n.e.r.i.k.a. bi ga bezpogovorno slijedili i uradili isto ne ukljucujuci mozak uopce....hmmmm, mozda oni s pravom vladaju svijetom......nije im ni neki izazov uopce sa
ko PIPA SOPA?
Stop Online Piracy (SOPA) i Protect IP (PIPA).
2 plus 2 plus 2 plus 2 jes jednako?
Još kad bih znala šta su SOPA i PIPA zakoni...
PRVI !!!!