Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grebo ljude kojima je FB bitna stvar u zivotu !
to možda ima smisla ali svi oni kojima i nije najbitnija stvar moraju znati kako se zaštititi ;-)
\"postavke sigurnosti\" buaaaaaaaaaaahahahhahaha hahaahhaha
Propast će ubrzo.Jebao li vas fejsbuk.
Da bi skroz obrisao moras ici na help i ukucati \"Delete Account\"... ono sto ti prvo izbaci kliknes i kasnije kliknes na Submit... ili nesto tako slicno... ukucas kodove sa slike i password i potvrdis... Ne smijes ulaziti 14 dana nikako da bi se profil u potpunosti obrisao... Mislim formalno, jer kako kazu sve sto napises ostaje... I ja u to vjerujem, al ako nekom treba da se \"skroz obrise\", evo nacina. Selam!
pa ne smijes se ulogirati nekoliko dana nakon deaktivacije...ne znam sta je problem ja sam uspjesno obrisao svoj profil.
kao npr?
to je bilo i prije samo retard novinar tek sada saznao
odavno ja vec koristim ovu opciju
a sto se glupirate, pa ako vam je fb toliko sranje sto uopse otvarate ovakve naslove... a fb ima vise prednosti nego nedostataka, ko ne zna da koristi njegove prednosti nek se fino izbrise :D
Ovaj fb je sr a nj e, ko god se registrovo ne moze se vise izbrisati nikad, sve ono sto je napisano oznaceno ostaje zauvijek.
za 5 dana ce mi bit ceteresnica kako sam se izbriso skroz
p.s. Volim ga i zbog nje, jer ga koristi da mi j e b e zivce XD (eto)
Hahahahah, volim FB jer je to jedini nacin da ti kukavice lazu \"u oci\". Ustvari volim i dvosmislene poltrone koji ga koriste da dokazu kako su neko i nesto na ovom bjutiful svijetu, volim i zene dovoljno glupe da ih na chatu uvjeris kako je svijet ploca ravna... Ma volim FB, nema dalje XD
Hvala na info