Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S razlogom se nalazi na 3.mjestu za top 10 android smartphona u 2016.godini
znaci kod nas milja
Smece. Puca kao ledenica, ekran gubi boje, staklo na kameri se izgrebe nakon tri mjeseca do neupotrebljivosti. Kvalitet nula
HTC je postao teski shit
zasto? ja nisam nikada koristio HTC, jos sam vjeran Lumia telefonima zbog kamere, trajanja baterije i ljepote i jednostavnosti sistema, ali sam kontao za sl. telefon kupiti Lumiu 950 xl zbog continuum znacajke, koja mi djeluje fenomenalno, ili upravo ovaj HTC koji ce biti nov telefon za "pristojnu" cijenu. Naravno, kupit cu ako skupim love, hehe. zasto je HTC shit?
sorry, mislio sam da je cijena u KM. Moja greska. za 300 € ima mnogo boljih telefona :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne mogu da vjerujem da još trpaju Snapdragon 400 u skoro 2017.....
Telefoni su ti u stilu: Koliko para, toliko muzike.
@Osvetnik iz tame 300€? Može za te pare bolje :)
Za ovakve specifikacije 300 eura je čista krađa.
Dobro hajd nije bas cista, al od 300eura ukrali su ti 200