Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas Narod prvo treba da nauci koristiti svoja cula koja za sta sluze , kad vozis izleti ti negledajuci znak stop ti mu svirnes da mu skreenes paznju on te necuje i ignorise. zapali mu se remen smrdi i kaze ma moze jos ... a jos bi slusali muziku ili vijesti preko lobanje ma dajjjj. okretao bi se u iza od paranoje nema nikoga a neko mi sapuce ili pjevusii. hahahah
Muzika se najbolje cuje preko muda. Kad ti bas odvali muda ima da skaces u ritmu muzike za ples.
gickoslavci najbolje znaju za ovu tehnologiju. uz pomocu drevnog istrumenta gusla, kroz lobanju do jaja pa sve do hong konga.
jos nam samo ovo fali