Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mobitel sa procesorom 1 GHz (natjerano ) Cortex-A5 iz 2010 godine i adreno 200 grafikom. JADNO!! Pa milestone iz 2008 ima bolje specifikacije
Al ono baterija traje I do dva dana hahaha, malo ram memorije za Jelly Bean I nije mi jasno zasto samo 3,15 MP kamera, xperia x10 iz 2010 godine ima 8 MP.
Nisu megapixeli najbitniji na kameri ;)
Zato jer je X10 imala startnu cijenu od 900 dolara, Xperia E 200 dolara
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Savjet, iz ličnog iskusvtva: Ako ste imalo pametni, necete uzeti ovaj mobilni uređaj sa 512MB RAM-a i android verzijom 4.1. To je jednostavno PREMALO, jer ta verzija androida trazi minimum 300+ MB za normalno funkcionisanje OS-a. Ostale aplikacije štekaju. Uređaj bi radio savršeno sa androidom v2.3.7
1 GHz Cortex-A5, star 5 godina
Nemoj tako drug ljudi platili reklamu neće li prodati koji komad jer imaju veliku zalihu, niko neće da kupuje ovo smeće od smartphona.
Samo nek' je SONY , i nema problema !
Ajde molim te nisam znao de je ovako fin telefon, odoh odmah u m:tel da kupim jedan, jupiiiiiiiii
koliko je koštala reklama, a? :)))