Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li kakav sistem da murija ne uzima cvaju za svaku sitnicu...
E moj sa-x, koliko vi kasnite! Bar godinu dana, ovaj sistem je Volvo odavno uveo i predstavio! :D
Hem sto kasne, hem je Volvo kinezima prodan, a Hamdija to sto govoris za muriju imas u A5-ici, detektira radare 2-3 km-a ranije i javi ti kad ti je upaljena navigacija na monitoru ;) u mog druga to na A5-ici :)
gdje je ovo bilo kad sam prosle godine dvojicu pjesaka pokupio pjan
davno osmisljeno.....sarajevo-x, kasnite...
Kineski volvo prodan za male pare prosle godine moj sa-x
Ne samo da malo kasni ovaj portal nego je i sistem vec dva puta falirao bas na predstavljanju istog novinarima! U svedskoj problemi, zdravo!
Da mi je samo docekati da nekad procitam pametan i ozbiljan komentar na SAX
Joj, super kad god oš nekog da zafrkneš, izletiš pred outo i ono stadne. hahahhahaha super ocam! Jedva cekam! Kadce bit u Kalesi ?
super sistem za otimanje automobila, posebno za juznu afriku :-))))
moja lada to radi. zivio tito, enver hodza, hitler, caucesku, staljin i...... gadafi