Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko jedan Klix komentar zagadi ?
400g to je 4km voznje automobilom. Posto nemam automobil nije meni to vazno. Klix zasto ne pisete u proizvodnje mesa gdje krave imetuju u CH4 gas koji ima 27 puta vecu stetu od CO2.
Avioni i industrijska postrojenja na aparatima.
Ako moram birati između prirode i interneta biram internet. Dosta smo se mi prirodi prilagođavali, nek se sad priroda prilagođava nama !
@broj dva kome ba ja da se pr'lagoDŽavam nek se malo oni meni pr'lagoDŽavaju .... Ps PRIRODA
mene ništa ne natjerava na razmišljanje, tako da neće ni ovo
Rece Klixovac koji svaki dan objavi 10483828 gluposti
Koliko se onda mora osjecati kriv neko tko ima Fabrike i industrije i jedan taki lik više steti zemlji nego milioni Afrikanaca koji neznaju za Biciklo ,Mobitel jedino moderno je što imaju jeste pocijepane patike
Najzdravije za planetu bi bilo da umremo.
kenjanje