Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz ovu temu treba vezati japanski kamikazizam (ili vec sta)... Ovo je super, samo bi mu ja navario noge, produzio ruke, zalemio lopatu za te ruke i poslao ga da nam pravi parkinge po gradu i autoceste po drzavi. Bravo japosi!
I nema potrebe da uz ovu temu vežete islamski fanatizam. Radi se o japanskom robotu - kamikazi.
Kakve veze ima robot sa Islamom ? Ti bio u islamskim drzavama pa znas kako se oni odnose prema zenama ? Ili si mozda sa mamom gledao Žade ? Koja je, naravno kao i sve serije, radjena prema istintoj prici.
Zasto bi ovo bilo negativno, a islam, fanatizam, njegov odnos prema zenama i ljudskim pravima, sve ukupno fasizam bili pozitivna pojava? Molim konkretne odgovore s argumentima, bez vrijedjanja. Time samo potvrdjujete gornje sudove.
bolest ....
ode sve u k.u.R.ac!!
Uz pomoć ove tehnologije će Srbija napokon moći da sudi Ganiću, u odsustvu.