Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se Resident Evila saserem ovako s ugasenim svjetlom kasno navecer, a sta bi tek bilo sa VR. Doduse VR je novi korak u gamingu i mislim da ce totalno zatupiti mozgove. Al stvarno, ponajvise zbog REALNOSTI pa i samo po sebi drzi paznju i tjera te na jos. I ovako smo znali bit po 5 sati za kompom ili PS/Xbox. No thanks, jeste fora ali uveliko ce savladati mozak ljudima i totalno ga odvojit od one realnosti koju zivimo. Volim igre, nema sta nisam igrao, al sam se distancirao od prelaska granice.
Imam ps 4 ali me zena slabo pusta da idem da igram sa drugovima
VR = epilepsija
Ko smije resident evila na vr ? No thx
Sve strave da ti prvo saliju haha
radije bih klikera
Kazu ljudi da im je skupo kupiti PS4 za 600 KM (nov), i koristit ga 5-9 godina, a mobitele od milje mijenjaju svake godine
@Mister G. Gdje ima PS4 za 600? :)
Jbg svaka igra 120km skupo ..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nova trilologija zivot u bosni 3 dio