Holandska inovacija
0
Upotreba hidrogena kao energenta
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Mješavina prirodnog gasa i hidrogena kuha brže. Jaja i krompir se prže brže, kao da se koristi lonac na paru” ako kuhas nesto na 200C, onda mu treba odredjeno vrijeme da bude gotovo. nema veze sta se sagorijeva. mozda je htio reci da je mjesavina EFIKASNIJA.
kao i obicno, novinari fulaju sustinu. dvije najvaznije stvari ovdje su: prvo, kako se dolazi do hidrogena? drugo, koliko hidrogena stigne do odredista, a koliko ga iscuri kroz cjevovod?
prema mojim saznanjima hidrogen je element, plin iliti gas, koji se na nasem jeziku zove VODIK