Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za @fax Čitajući takve kao što si ti, stvarno se čovjek zapita treba li svaka šuša imati pristup internetu. kad ga ti imas neka ga svi koristu.. ja ga vec imam evo 12g nisi ni znao da to postoji.... i Čitaj me naucices sta je zivot.... vec si usao u krug ljudi sa tvom debatom....
DA SE LOGOSOFT MALO VISE POTRUDI...BILO BI VISE KORISNIKA, PROVODE JBN KABLOVE PO SELIMA ZA INTERNET A PO GRADSKIM NASELJIMA KAO STO SU ALIPSAINO,VOJNICKO NEMAJU KABLOVE ZA INTERNET,SRAMOTA !!!
u bosni se kaze dail-up
Meni je lično, kao i novinaru Sa-Xa koji je pisao ovaj članak, najdraži DAIL-up pristup.
Hoćeš da kažeš da internet nije srpski?
cobaneeeee vratiiii seeeee, ovce tvoje ne mogu bez tebe
Ko ima ima, ko nema nema.
Optika brate samo optika
Čitajući takve kao što si ti, stvarno se čovjek zapita treba li svaka šuša imati pristup internetu.
A SRBE???? sta koristu?????