Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki univerzitet ga moze dobiti za nekih 10k eura...ne znam zasto se nasi univerziteti ne ukljuce malo pa malo i prakticnog rada ubace u program
hahahah VlaskoServijanersko a \"HUMANO\"idno!??!?Koja vjecno dvolicnokontroverzna srpska stoka heheheheh:)) To je jos jedan ali jeftini petokolonaski pokusaj SERBSTVA-SRBOgenocidaskog prljanja i trovanja Ljudskih Dusa,prije svega,Dusa Bosnjacke mladosti i Buducnostii!Sa upotrebom trecerazredne tehnologije nadaju se postici \"efekat NACERTANIJE na \"muhamedance\"\"i zaborav na Najveci i Najbrutalniji 11 GENOCID nad nevinim Bosnjackim Stanovnistvom!NAJVECI GENOCID u poslijeratnoj Europi i u Historiji Bosnjackog Naroda u Bosnjackoj BiH!!Nista od toga,Karavlasi-đaba vam sve!
http://www.aldebaran-robotics.com/en/ Developeri ga mogu dobiti za 2000$ cini mi se a inace kosta oko 15000$
Tražite posao? Posjetite prvu društvenu mrežu poslova Job.ba
jeste li sigurni da nije SAO
srbinator...gotovi smo
...robot djeluje pametnije od 90% pučasntva...
Hoce li ga nauciti da kolje,gusla,laze,siluje,otima i mrzi sve sto je ljudsko,humano i napredno...