Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da mi pošalju kad su gotovo svi nezaposleni i dekintirani plus dužni i državi i kamatarima.
Pff, čuj preko Facebook-a da šalju novac. Ne treba to nama u BiH. Nama Bakir dođe u predizbornu kampaniju, da nam po 50KM za glas i mi mirni 4 godine.
treba biti totalni idiot pa koristiti tu funkciju...
Rodbina iz Njemacke i Amerike unblock
sace neke cure dodavati momke sa brzim autima ( pored kojeg je slucajno prosao na ulici ) na profilnoj, a neki momci ce dodavati cure iz dijaspore ili sa prada torbicama ili markantnim nakitom .
malo podataka imaju o nekome, pa hajd sad da skupimo podatke i o bankama,
Do sad je bilo sve vise i vise prijatelja na facebook-u, a sad ce biti sve manje i manje.
Facebook - online kupleraj
Sad ce pola Bosne da radi na "fejsu" posebno ove sa eksplicitnim selfijima ;)..a rodbina u dijaspori ce da brise iz prijatelja ;)