Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan ti u svojoj kozi ! Mora da je tesko biti jedan od onih koji su zaostali u razvoju!!
Iz generacije u generaciju, američka flota sve više podsjeća na flotu Galactic Empire-a, pod šapom Darth Sidiousa i Darth Vadera.
salt city boys potpisujem!!
ARAB/IRAN/TERORIST FLOTE ELIMINATOR
ameri ce za 10 godina uzimati svijet sa ovakvim i naprednijim igrackama,posalju deset brodova na kojima ima po 10 aviona bezpilotnih i uzmu koga hoce,a sve iz pentagona na daljinski...;)))
Pa ljudi napreduju u tehnologiji i izmisljaju raznorazne stvari, samo mi se prepiremo oko toga ko je ko, ko je musliman, srbin ili hrvat. Pu m.a.t.e.r vam yeb.em
@@rolf - Kako spavaju muslimani u Srebrenici? - K\'o zaklani !!!
evo par dokumentarca,pa kome se da gledati ima i na youtubu sa prevodom: Esoteric Agenda i Kymatica.
@rofl tacno tako.to je vjerovatno samo pocetak u mnogo vece stvari koje ce da se dese...
narucili smo 3 za mornaricu dole u neumu jer smo sad kao uredjena jaka evropska drzava u kojoj svi dobro zive preuzeli malo i odgovornost u politici pa neka imamo za zastitu regije od terorizma :)
ili da opet bombarduju vlahadiju - haj znaj
@jahta pa i pripremaju se za rat protiv Irana :)
kao da se pripremaju za 3 svjetski rat....