Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni on ne moze sabrat koliko Bake ima para...
hehe
On i Sebija ukupno oko 7000,mozda koju mark vise....Bakir se kune dragim Allahom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Padne na jednostavnom pitanju: Sta ima? :)
ja imam OS Windows 2000, da li je vrijeme da se prebacim na Windows XP? :(
Čovječanstvo je pogano, voli nasilje i tuđu nesreću da liječi svoje frustracije. Nasilje i nemoral su zavladali i postali vodilja ka uspjehu, kriminalci su zvijezde počev od filma kum pa na dalje.
moze li Crisis pokrenuti?
Buducnost nije covjecanstvo nego AI i kvantni-kompjuteri. Kao sto su nekad postojali prahistorijiski ljudi, danas postoje ljudi, sutra ce postojati AI i kolektivna svijest. To je evolucija i to je kraj ljudske civilizacije ali to je nesto sasvim prirodno...
Zukerburg ce da nam pravi probleme, vidjeces samo, ne vjerujem mu nista
 5 eksaflopa operacija.u sekundi. a nas dnevno smaraju dodik, covic, bake i ostali sa izbornim zakonom i ostalim sra**** za ovo par miliona ljudi, kad cemo mi moci krenut od ove tronacionalne price ka barem 5 miliona operacija u sekundi al domace proizvodnje...
Tako komplikovano. Zašto jednostavno ne odeš u šetnju šumom?
znaci vise ne koristimo frazu “nasa pc”
fol sve za naše „dobro“ :P
Daj ga da rudari Bigtoin 😆
zanimljivo je da je ljudski rod najveći napredak ostvario u pravljenju iluzija
Zavisi koga pitas, neki ce ti reci da je najveci napredak medicina i lijecenje bolesti...
Nauka se, na žalost' koristi za oružje i za zabavu. Kome je dostupna jefinija hrana, jeftiniji lijekovi...? A trebalo bi da razvoj nauke pomogne čovječanstvu. Ovako - odosmo u onu stvar, naročito djeca i omladina.
FB, Google i slicni su privatne firme koje se ne bave covjecanstvom. Te stvari su na drzavnim odgovornostima. Ne mozes ti zahtjevati da se privatna firma bavi pomaganju covjecanstva, to oni sami odlucuju sta im je "core-business"
Znači neće nas više ,ispravljati' nepismen kadar na fucktografu nego će to raditi AI?