Za pomoć slijepim osobama
60
Student kreirao funkcionalno Spiderman odijelo
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar koncept, ali taman će neko obući odijelo spidermana i hodati po gradu. Mada pretpostavljam da i ne izgleda tako, već da su to novinari rekli....
Gdje je Europa, a gdje smo mi je*em ti..
Tješi se, tješi...
spider pig, spider pig, does whatever spiderbog does...
...sve dobro se razbježalo po svijetu...čast malobrojnim izuzecima, ostalo go mediokritet...mlađarija se grabi u stranačke podmlatke, "profesori" za "expertne" timove...ima vremena, naučićeš...
Nije tačno, imamo dobre profesore i dobre studente ali, nažalost, imamo i nepismene, neškolovane ljude koji upravljaju obrazovnim sistemom na nepismen i neškolovan način.
...ovdje bi ga otjerali sa faksa...jer čitava bulumenta "profesora" nije dobacila do tog nivoa...
@@anonimac Ne sviđa mi se ovdje, hoću u Europu. Daj mi savjet kako da odem.
E vidim da mi se svašta nagovoriše.. Za početak, Illinois je savezna država SAD-a.. Nemoj zaje*avat da je BiH u Europi, ja sve mislio da živim u Australiji.. Hajd' zamisli da si kengur i odje*i u skokovima.. I zadnja stvar, onaj ko je pogledao audiciju sa Šimširpašić Sabahudinom (Troka) zna o čemu se radi u mom prvom komentaru.. Lijep pozdrav..
Jok ... eto baš će biti kao u spidermana... ccc
mozda nisi svjestan toga, ali BiH se nalazi u evropi, ne znam izk koje sume tebe pustise
E pa ako ti se ne sviđa mrš u "Evropu"!!!! Samo zbog takvih kao ti koji se samo žale, a ništa ne rade smo tu gdje jesmo. Ako nemaš šta pametno reći, šuti.