Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEAM SANSE...
drvenu verziju nokije pod imenom PINOKIJA
Ma blackberry ima totalno drukciju filozofiju koja je namjenjena samo poslovnim ljudima (i tu aferim) tako da ukoliko to ne promjene udio trzista ce im biti 3 +- % :) Telefon je samo konzola za pravljenje para a tu je apple neprikosnoven... 200k aplikacija mislim u dure je... Android ce se najbrze razvijati i prijetnja apple-u je samo u androidu! Mislim da i android ima sigurno 100k aplikacija... sve u svemu zanimljivo ce biti...
Kad ostale skupe aplikacija kao sto ima za iPhone onda imamo o cemu da pricamo.Korisnici sad iPhone imaju jailbreak i nemaju sve aplikacije koje iphone cine \"iPhonom\".Sad trenutno za iphone ima 200k aplikacija a dok za symbian ima oko 3k,a za android neka ima oko 50k opet nije blizu.Ko ima iphone sa placenim aplikacijama preko itunes-a zna sto je ovaj telefon najmanje 3 puta bolji od ostalih :)
RIM ima najbolji hardwer, ali los OS .. usput , kod poslovnih ljudi u USA/CA ovo RIM je neprikosnoven..i tu ne igra ulogu telefon, uospte nije bitno koji imas , nego support, sigurnost i mreza servera koju su oni razvili .. pogledajte samo filmove, Obamu ... svi koriste BLACKBERY EVROPa za tim zaostaje svjetlosnu godinu a mi smo u praistoriji, zato se nastavite igrati sa skupim telelfonima i losim servisom
Ipak je HTC Desire trenutno No.1 na svijetu. Uzivam u njenu i njegovom 2.2 Froyo Androidu! Ne moram podsjecati da je Android \"open source\" platforma i da nema restrikcija kao kod Iphone-a. Uostalo, svak uzima ono sto mu se svidja, ali treba uzeti i obzir placeno-dobijeno! To je Desire neprikosnoven!
@lol @keys Potpisujem... Sada kada gledam one ljude koje interesuju neke nokijice smijem im se... @GALAXY nije skup ako se potrudis pa ga nabavis na normalnom trzistu...
Iphone je odlicno, ali skupo govno i ne opravdava cijenu :) Ja razmisljam između galaxy S i motorole milestone... A toj nokiji ce vjerovatno nabiti cijenu :)
Nije uopšte do specifikacija telefona već do mentaliteta vlasnika. Apple se Amerima uvukao pod kožu a ostatak svijeta ih samo kopira, kao i u svemu drugom. Za mene su to bačene pare. Ja čekav ovo s*anje da dođe kod nas: http://www.gsmarena.com/nokia_n8-pictures-3252.php Bar ću imati signala a i 12MPx nije na odmet :) Jest da je Symbian al ajd trude se da imamo sve što i korisnici iOS-a i Androida.
Meni se svidja.
Qwerty tastatura je zakon, ali onakva kao sto je kod motorole milestone...
Kako ne kontaju da je bilo sta \"na izvlacenje \" stvar proslosti. Ocito ili im touch nije toliko dobar da bude dovoljan, ili su blesavi, kome trebaju jos fizicka dugmad pored dobrog toucha?
samsung I9000 ??
ma moze samo prijetit.. svi koji su koristili iphone znaju da nema boljeg