Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MS Word je postojao i osamdesetih https://www.versionmuseum.com/images/applications/microsoft-word/microsoft-word%5E1989%5Eword-5.0-dos-about-dialog.png Ali je rašireniji program za obradu teksta bio Wordstar https://virtuallyfun.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/05/game-of-thrones.png A svim mrežnim aplikacijama se pristupalo koristeći terminalske programe kao što je Telix http://binary-fusi0n.tripod.com/legacy/telix_dos1.gif
Kako bi Klix izgledao?
To ne znam.... Al Redakcija bi se bavila klesanjem kamena na Golom otoku 😁
Iskreno, nedostaju mi ove stvari
@bosanskisvedo tebi ne dostaju te stvari, tebi nedostaje vrijeme u kojem ti je bio bolji život jer očito nisi sretan dovoljno u sadašnjosti kao što si bio u prošlosti.