Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Telefon za fufe sa napucenim usnama.
@BosmalBoyy3 hahahahahahaha, buci imaš tu ćast da me prvi zapratiš
evo, raj za pacenike
Veoma loša politika Sony-a će ih dovesti do propasti kada su u pitanju pametni telefoni, osim ako se nešto ne izmijeni u međuvremenu. Nevjerovatno je da njihovi senzori daleko bolje rade na Samsungovim uređajima nego na njihovim vlastitim. Inženjerima koji implementiraju softwerska rješenja za kameru treba pokazati izlazna vrata, jer su nesposobni. I da, nije sve u pixelima, daleko su bitniji otvori blende i sam softwer koji upravlja kamerom, al' to u Sony-u izgleda još nisu skontal'.
U svijetu gdje svako ima mobitel i gdje se sve vise mogu ljudi informisati o tim proizvodima, nevjerovatno mi je da ljude ne interesuje sta kupuju... Baci reklamu da ima preko 20mpx kamera a ne kazu da im je blenda samo f2.4 sto je jako lose za propust svjetlosti do pixela za sliku koji je jako mali... Vidjeli smo na novin telefonima da je bolje smanjiti broj mpx ali zato povecazi blendu i povecati velicinu samog pixela za bolje slike. Dalje napraviti 6" telefon sa baterijom ispod 3000mAh je smijesno buduci da uz sve to koriste jos mediatechprocesor koji jede bateriju, govori samo za sebe kako ce izdrzati dan mobitel... Vec se govori o jako visokoj cijeni ovog mobitela, sony opasno grijesi i nije vise sto je nekad bio, pogotovo kad je bio sony ericsson.. Onda vidis top komentar na klixu; "samo za fufe" onda ti bude jasno kako
onda ti bude jasno kako uspiju prodati i jedan telefon...
2 ili 22 mp isto mi samo nek drzi bateriju ,nek moze muzika,poziv i poruke.ostalo totalnoo nebitno haha
Samo Japanac, Z3 baterija drzi 4 dana!
Ja sam skonto da fotografije stizu u julu. Ono sad se naslikas a slike bubu gotove u julu. Evo sto ja nemam zareza ali vi bi trebali imat.
Zagađenje zemlje radio-aktivnim talasima je u porastu!
jednom sam se zezno necu vise smece
@Šmajser boli glava svaki novi kad izadje al se vremenom sve vidi
robovanje
A da ti poklonim, bil robovala !? ;)
@Trojanac nope
PRIKAŽI ODGOVORE (2)