Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Mufljuz Totalno si u pravu. Cimer ima Vaio koji je plaćen pravo skupo al se ne može prebaciti na Win7 (na Visti je) jer pola drajvera je smeće i ne radi dobro. @Rahman Idi liječi se, čovjek piše iz iskustava a ti tako pišeš. Koji si ti...
Displej sadrži procesore??? Mati mila i draga...
ma ja ti si pametan a vidim i odgojen ljakane jedan.
@mufljuz...........ti si degenerik.
radio sam za Sony-eve corporate-usere i mogu reci da nista puno bolji nisu od obicnih stock-market brendova.... u istom procentu izgaraju ploce, cd-ovi, onboard uredjaji i sl. sony je nekad bio vrh kvalitete....a sad se investira u brending vise nego u kvalitetu.
Koristim Compaq al\' Vaio definitivno ima najbolji dizajn! Što se tiče mašine... nisam imao priliku isprobati tako da ne komentarišem :)
Poslije apple\'ovih mcbook kompjutera Sony Vaio je definitvno najbolja opcija, preporucujem svima