Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
~~~NEW: http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/
Ljudi ba, nemate sta da jedete a pricate o mobilnoj telefoniji.
X10 nije los, brz je i ima android, a i ima fantasticnu kameru.... jedini mi je problem sto baterija traje samo jedan dan :-( Uopste nije plastican i nemam zamjerki u poredjenju sa Ipfonom. Ja vise volim otvorene OS.
kasnite sa vjestima x10 je izasao ima hihi vec je i novi android izasao
ja bi ga nekom obalio za 10km
Uspavani krkani svasta se izdesavalo dok su oni sanjali dubokim snom! :)
jaoooo vijesti x 10 davno izasao vec mu i cijena pocela opadati glupi ste sa-x
Probao sam malo X10 , kad ga zastruses pozadi po onoj tankoj plastici ko da ce se raspasti. Nerobusno, prelagano, tukne na jeftinocu. OS stopa, touch feel nije iPhoneu ni do clanaka.
ja vec koristi taj x10 stvarno je dobar
dzeko prelazi u milan http://www.raserv.org/pwn.php?ID=2568