Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LG nijedan nevalja pa ni taj imam G3 iskreno jes jeftiniji od slicni modela ali Samsung i Apple su izmislili mobitel za LG
Bas nam je drago.
imam g2,prezadovoljan sam svime. vjerujem da ce g4 biti jedan od najboljih telefona makar do ljeta dok neki drugi jos bolji name izadje :)
g serija ce prestic samsungovu S seriju
bit ce 10 puta jaci nego moj laptop koji ne moze you tube normalno da pokrene,preznoji se pa ga moram non-stop refreshovati :) jedino sto je kod mene veci display :)
jel dual core :D ???
ma kakvi volio bih da jest ali nije vec je Atom Inside :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj LG jos nije odustao od pravljenja mobitela? kada ce shvatiti da im ne ide?
ne znam je li iko od vas dvojice imao, ili koristio G2, ili G3... jer vidi se da nemate pojma. To su jedini smartphoni kojima baterija traje po dva dana, kamere fantasticne, displej odlican, prebrz... telefon je presavrsen. nikad zaledio nije... :) nego vi kupujte ofirne i precijenjene iphone, smece od samsunga itd...
serendanje....jedini telefon kojem baterija traje je BlackBerry a ostali ni blizu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ceka se dan kada ce neko proizvesti mobitel koji podrzava flash player i razguliti galaxy,iphone xperiu lg itd...