Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
108% al samo kad je tornado..
Svaka cast za Skotsku, ali mene zanima jedna informacija za BiH. Trenutno ulazemo velike pare u TE, a kao sto vidim EU se udaljava od njih. Da li ce to biti bukvalno "bacene investicije" na principu toga da nam EU nalozi da zatvorimo neku TE i energiju pocnemo proizvoditi preko obnovljivih izvora? Zamolio bih ako iko ima podatak o ovome da odgovori na komentar, hvala!
Naše TE ne zadovoljavaju standarde EU, zato se i rade ulaganja kako bi postale više enrgetski efikasne i sutra kada udjemo u EU mogle bi nastaviti s radom. To je i jedan od razloga zašto se razmatra izgradnja toplovoda Kakanj - Sarajevo, sada se u TE Kakanj baca jako mnogo energije koja se moze iskoristiti. Koliko sam upucen jako kasnimo na tom polju, ali kasnimo i s ulaskom u EU tako da..
@TSK Hvala na informacijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)