Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
godisnji odmor - san kucna adresa - jos sa starcima broj soc.osiguranja - broj cega??? bankovni racun - sta je to? rizicno ponasanje - svakodnevno, lista poduga i za Google priznanja - certifikat o poznavanju engleskog :-))))))))))
Kakvi crni lopovi, kakav crni Facebook??? WTF O cemu vi glabate?
http://www.youtube.com/watch?v=bJ31aEd1EOk Evo mog facebook fola.
Ko ne promjeni iz pocetaka stepen vidljivosti i raspolaganja svojih licnih podataka, on ili ona ne mora da se cudi, ako cak i Google zna za njihove intime informacije. :D
socijalnog osiguranja hahahahhaah koja glupost, ma ova pravila ne vaze za BIH
HEBO MENE NEMAJU MI STA UKRASTI...
Ovo mozda vazi za zapad a za nas malo sutra. Bankovne kartice kod nas postoje ali samo da primis platu i normalno one glavonje. A obicni gradjanin, ako i posjeduje karticu, odmah dize da se obezbijedi za prezivljavanje. A socijalno (valda se misli na osiguranje sebe) to kod nas je aktuelno, vjerovatno, kod politicara. Oni se boje svojoj g...ici
cuj sifre od kartice,socijelnog to kod nas samo sretni imaju....mi smijemo sve napisati ..
jedna stvar koju nikad ne trebate uraditi????? NAPRAVITI PROFIL NA FACEBOOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Ekrem - Hahahaha. Dobar. @Englez - Kao sto vec rekoh, idi prdi nekome drugom i posavjetuj jednog dobrog psihijatra, konjino.
@Englez - Al si ti glup čovek, nisu glupe Sarajlije. Samo želim da ostanem AMONIMAN nikako da pljujem nekog. Ja sam poznat pevač već 15-17 godina. Englez, čuj englez. AMERIKAAAAAAAAAAA :)
kakve ovo veze ima sa BiH......ovo je tekst za americko trziste
eno ekrema, pljuje zaposlene hahaha, jos jedna glupa srpska fora koja nece uspijeti da cak i glupe sarajlije prevari da postanu i vise lijeni nego sto vec jesu. titov projekat olijenjivanja bosanaca se trenutno nalazi u kanti za smece :)
Ja sam Ekrem Jevrić. Živim u Ameriku, trenutno sam na Farmu. Hebat ću majku onom ako me neko opljačka dok mene nema, a u mene mi moja žena Igbala ostavi kuću i ode na poso. Ove pare sa Farme nedam nikom i nećete me više zahebavat da pevam samo kuća poso poso kuća. Idem čim se vratim da se kupam u hokean. Pozdravljam ovom prilikom prijatelje.
što važi za fejsbuk, trebalo bi da važi i za druge community-platforme. svaki dan veliki broj likova na sa-x otkriva da su apsolutni kreteni i čovječiji odpad