Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbs ga kada ti ga nastele da gubi kontakt...
Ja jos 16GB flash koristim kingston
Sve po marku sve za marku biraj biiiraaaaj
Hajmo hajmo marka marka
I onaj od 32 gb je nepouzdan, nisam 10 puta instalirao operativni sistem stradao jadnik, danasnji usb mediji su haman za jednokratnu upotrebu.
Izlete sa proizvodom ..prototipovima.. koji onda budi zaustavljeni jer profit ne moze ubirati svako.. kako kazu ni vo nece uglesati serijsku proizv. Hoce ako kinezi kopiraju .. a zapad ako radi nece jos sigurno.. velike su zalihe smeca na kojem treba da se zaradi.. Tehnologija sada zastarjeva za par mjeseci.. a vec postoji tehn.i proizv.buducnosti tako da ovo sto sad gledamo je Spansko selo ..ali nece to tako brzo ici
Koja glupost predstavit nesto sto nece u prodaju, pa kome ga predstavljaju.
U njega stane kao i Bosnjaka u 18,7
tebi je već stala ćuna 19-ka u usta.
a cijena će-ko da gledam....biti oko 1758 KM........? :(