Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos nam je samo falio pametni frizider.
U budućnosti će se izgleda morati ići na kurs informatike da bi znao otvoriti frižider. :-)
Svega ima pametnog osim ljudi.
sad se cak noris moze logovati na MSN preko displeja na frizideru XD
ovo je u principu frizider na koji su dodali tablet sa androidom. "pametni" frizider koji bi me fascinirao bi trebao imati podatke o isteku roka namirnica, broju odredjenih namirnica unutar frizidera, planer stvari u frizideru tipa kada treba dokupiti odredjene namirnice isl. ovo je simpaticni frizider koji ima obicni tablet na sebi, i poprilicno je zacifran radi toga...
Da dokažemo da smo toliko postali glupi, pohlepni i destruktivni, da maštamo o nuklearnoj katastrofi koja bi višestruko nadmašila Černobilj i Fukušimu :)
Da "njofra" pravo veliš, postajemo sve gluplji i gluplji dok nam tehnika postaje sve pametnija. U vezi s gornjim člankom, zanimljivi su rashladni sistemi koji bi se mogli povezati na Internet, pa da ih (ne)kontrolisano gasimo i palimo kompjuterskim virusima na daljinu... po toj logici, valjalo bi da možemo da preko Interneta, isključimo rashlađivanja nuklearnih reaktora uz istovremeno izvlačenje kontrolnih šipki da reaktoru povećamo neutronski fluks (snagu). Bila bi to prava nuklearna romansa :)
Hoce dolaziti na Bosansko trziste ?
sta je ovo, sve stvari postaju "pametne", samo ljudi gluplji i gluplji :-)
kako je krenulo wc solja ce sama prati guzu :)
odoh do frizidera da posaljem poruku
jedva cekam da dodje kod nas, sigurno ce se u Robotu moci kupiti... Ako bude jedno 100KM.
Baš je ovo super. Još samo da se omogući umrežavanje nuklearnih elektrana na Internet, pa da se onda malkice igramo virusima nuklearcima :)
@Neko mislio sam vise na one energetske klase (B, A, A+, A++) savremenih frizidera i ostalih kucanskih aparata (ves-masine, televizori ...)
@Poštar Ako imaš para da kupiš ovakav frižider,onda se ne pitaš koliko struje troši.Jedino ako nisi ovog našeg mentaliteta,tipa kupit ću auto.frizider,motor i sl., ali nema veze sto cu gladan biti??
Jao super ovaj je pravljen za nas kokuze bosance