Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cijena preko 150 km je previsoka. Ako Kinezi mogu praviti kopije računara, mobitela i sl. koji kao originali koštaju oko 1000 km, a oni ga naprave za 50 km, znači da neko nekog j.e.b.e. ovdje pravo i to u mozak. Sad će se javiti oni koji će mi oplesti priču o ne kvalitetu kineske kopije. Kopije nisu super kvalitet, ali su dokaz da originali mogu koštati mnogo, mnogo manje.
Potpisujem!!
OK, samo kad ga napravite kažite nam da je novi jer nećemo skontati kad stalno pravite iste....6 proizvođača, isti izgled, isti sistem, iste specifikacije... i ISTE OVCE DA VAM PUNE DŽEPOVE.... j.e.b.e.m ti život šta je postalo bitno, niko više ne podnosi nikoga, daj samo radi, zaradi, potroši na ove gluposti i tako u krug...