Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mom novcaniku Bgm nije prilagodjen !
Koliko košta jedna ovakva reklama da i ja sebi naručim. Klix počinje biti prodana duša.
Povoljan i brz servis racunara na vasoj adresi(kanton Saarajevo) detaljne informacije, http://servisiranjeracunaranavasojadresi.webs.com/
Jao jao mobitel prilagođen životu a uz to ima mnoštvo fora za što ljepše selfije, woow.
Nokia e72
Sve je super, ali prevelik u vraziju mater :/
isto papuča
Tako se dobro pokazao da ga ovi samsungo-robovi na klixu moraju reklamirati. Sta radi dobar "vizionar" u samsungu? Klikce refresh 30 puta u minuti na www.apple.com :)
Ovo je mtel reklama
Samsung s trona moze skinuti samo Microsoft ukoliko napravi telefon koji ce raditi na Windows 32bit ili 64bit operativnom sistemu, predpostavljam da ce se u naredne 2-3 godine pojaviti Windows 9 koji ce imati integrisane opcije telefoniranja, Microsoft nije kupio Nokiu da bi prodavao telefone, mislim nije mu to glavni cilj, vec da bi unaprijedio svoj operativni sistem o kojem ce biti ovisne sve kompanije, tada kome Microsoft da popust na sistem on ce biti najaca kompanija. Iskreni jedva cekam takav telefon da od1ebem Android i ios.
Ovo je već peti u nizu koji nemam !