Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GRAS i BUBICA BI I NJEGA SJEBALI .da izvine ovaj narod
Pa sta će špiunirat pr tolikoj brzini majko mila, kad treba da snimi nešto on već proletio :-) il more ić i u rikverc???
Pa satelit leti mnogo brze a opet se koristi za spijuniranje... Tehnologija kamera je daleko naprednija od onoga sto ti imas na svome telefonu...
Ma daj nemoj mi reć, ja mislio satelit guraju tri crnca????
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo nikad nece poletjeti.Nema apsolutno nikakvu svrhu
Neka Bog blagoslovi Ameriku i njene saveznike!
Naučnici pogresno shvatili Obamino naredjenje "Ima da se stvoris tu za 5 min"
Pa oni vec i imaju nesto slicno ovako, jbt proleti mi iznad glave nesto, svako jutro me budi u 4h, userem se sav da prostite, zemlja se zatrese kad polijece...
Ljudi moji, ovo je davno napravljeno :) Zar stvarno mislite da bi ovakve informacije izlazile u javnost? hahaha
Hoce li imati radio, da piloti mogu slusati Kalman??
Neka se brinu o onom gradu (Detroit) koji kolabira i polako ide u historiju. Milijarde idu ovim lopovima iz kompanija a narod za bahlje nema.
gluposti....u pitanju je samo propagandni rat,posto su rusi i kinezi vec izbacili nove generacije aviona....koji ce ti kuhrac tako skup avion za spijunazu kad imas satelite koji mogu da citaju novine na zemlji i snimaju zvukove kroz zid,a imaju i bezpilotne letjelice tipa predator koje su jos uvjek najbolje na svijetu....da su rekli da prave borbenog lovca eee to bi bila neka druga stvar :)
i to će biti projekt vrijedan 4,6 milijardi dolara, a na kraju će se ispostaviti da avion ne može da poleti :)
pardon 46 milijardi :D
USA ce napraviti avion koji ce ici brzinom svjetlosti. Medjutim avion je samo vizija koja ce svjetlo dana ugledati 3415
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
1. Glupa vijest danas.
ameriko - cemeriko :-)
http://www.youtube.com/watch?v=_B9WQ5703ws :D
najzaduzenija zemlja na svijetu to pravi, pa mogu oni sa svojih 20 000 nuklearki da rade sta hoce, niko pisnuti ne smije.
platice to neko drugi