Nađite prijatelje i partnera
0
Ružni ste? TheUglyBugBall je pravo mjesto za vas
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo šanse za akademika da nešto povali i barem umanji svoju frustraciju
Ovo je bruka...iz dana u dan citam sve gore i gore novosti(hajmo ih tako nazvat) propali sarajevo x
kako se niko ne sjeti da načini stranicu za vas retarde koji samo znate gluposti valjati i prepucavati se u ime neke svoje nacije ,vjere i nekog svog ubjedjenja...do iznemoglosti....a ustvari idiotizam ne poznaje ni vjeru ni naciju.Pocrkajte i oslobodite svijet svoje mizerije!
za mene vec dogovoreno da sam muski predstavnik BiH na toj stranici ..pa vi balite koliko hocete
dodice, ostavi se nase stranice, inace ces dobiti i po nosu i po prstima, ova stranica je rezervisana iskljucivo za mene sulejmana komsica, i dirty Harry-a.
slavko, dusanka. ipak se zna ko je gazda
mozete vi pjevat slavuju iza garaze ...ja znam da cu ja tamo glavni macan biti.... ima da nam sumu ispromovisem...da se ljepe ljudi na nas s te stranice
Lazes, ovo je moja stranica, i za moje kolegice iz stranke, krmaca.com
Eto pitarcici sada cu i ja naci srodnu dusu. BHF4EVER
Lazu mamicu im njihovu, ovu stranicu sam ja napravila prvenstveno za moju porodicu, a kasnije sam mislila to prosiriti i na cijelo udruzenje navijaca zeljeznicara....