Nađite prijatelje i partnera
0

Ružni ste? TheUglyBugBall je pravo mjesto za vas

Sarajevo-x.com
TheUglyBugBall.co.uk
TheUglyBugBall.co.uk
Društvenoj mreži TheUglyBugBall.co.uk mogu se pridružiti samo ružne osobe. Naime, to je prva internet-stranica namijenjena samo osobama ne baš lijepog izgleda, a pokrenuta je u Velikoj Britaniji.

"Žalosna je činjenica da se niko do sada nije sjetio da načini stranicu na kojoj će se sastajati ružne osobe, s obzirom da je polovina Britanaca ružna", kazao je osnivač stranice Howard James, nastavivši:

"Samo zato što neke osobe ne izgledaju poput Kate Moss ili Cheryl Cole ne znači da ne mogu i ne znaju pružiti ljubav."

Stranica za ružne osobe, prema riječima osnovača, pruža barem tračak nade osobama koje nemaju lijepo lice ni vitak struk. Upravo preko te stranice ružne osobe mogu pronaći nekoga ko će ih razumjeti, ali možda i ljubav svog života.

Stranica TheUglyBugBall.co.uk postala je veoma popularna odmah nakon pokretanja i već ima nekoliko hiljada korisnika.

"Zaronite u okean ružnih ljudi i izaberite", poručio je osnivač stranice korisnicima, dodajući da je to mjesto gdje ih niko neće ismijavati niti im govoriti da su preteški ili da imaju neku manu.

"Ukoliko ste jedna od nekoliko miliona osoba kojima se ne sviđa ono što vidite u ogledalu, onda je ovo pravo mjesto za vas", navodi se na stranici koja je suprotnost BeautifulPeople.com kojoj se mogu pridružiti samo lijepe osobe.