Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije ćeš na Igmanu naletiti na odbjeglog partizana iz WWII, nego ovdje na protivnika.
Tačno sam znao, i dobro je što ne kupi ovu ublehu. Čeka se Battlefield 1, open beta za koji dan, tu nema promašaja...
Ne znam sta je ljudima zanimljivo u ovoj igri,crafting sistem katastrofa istrazujes terrain na kojem se nista posebno ne desava.
@Adel Delic tačno tako, upravo to je meni bilo sumnjivo jer nema nikakvih varijacija u igri. OK, nekoliko sati igre je zanimljivo, ali šta poslije? Proceduralno generiranje je OK, ali to nije tolika varijacija, uglavnom se sve ponavlja na planetama. Više varijacije ima u Minecraftu sa raznim modovima (Tekkit, FTB, Hexxit, Crazy Craft, etc). Sreća pa nisam bacio pare, a spremao sam se mjesecima, ali kad sam dobro razmislio vidio sam da nije vrijedno...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bas naprotiv, meni je ovo obistinjenje godine, sve sto sam i ocekivao to sam i vidio na gameplay snimcima. Genericko prostranstvo sa ruznom grafikom i bespotrebnim tumaranjem kroz prazno.
hmmm... 50 dolara... skupo za igru koja će završit ko poklon DVD uz vrećicu faksa...
sta fali grindanju ...to je pravi mmo :) :P
Čuj ti gejmera u komentarima .... isti ste ko i pogana metalika odakle vam 50 eura da igrate igrice mamu vam afričku
@Dopeman Nisam glup sam ja
Meni je dobra, fino se relaksiram poslije dolaska sa posla
Najveci problem je sto nije dobro optimizovana za pc,zbog toga je najveci broj negativnih komentara.
Da ljudi nisu hypali igru tolko dobila bi sigurno bolje rezultate,iskreno ne vrijedi 50 eura,ali su ocekivanja jednostavno bila previsoka i to bez potrebe,sami smo krivi.
grind grind grind ! za ocekivati ....
ode 50 eura u nepovrat
Idi i ne okreci se sine...