Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra igrica-zavrsava se u repulbici sprskoj...glavni cilj izbusiti dodikkaa
Prvu misiju treba tihica pogodit u njonju......
pu j3b0te pa je li vi znate citati ?? Početak radnje ove igre, kako je ranije rečeno, odvija se u Sarajevu. U klipu možete vidjeti misiju na Himalajima.
Ni slicno Sarajevu!!!
\"Glavni kreator ove igre, Michael Sroczynski, rekao je da ovu igru ne treba porediti sa \"pucačinama\" kao >>>to
Jao brate uljepsa mi dan ahahahahahahahahahahahahahahahaha... Prelud si ahahaha
ovo na klipu nije SA nego Himalaji kao sto ti pise gore u tekstu da mozes na klipu vidjeti misiju na Himalajima ne u SA.
ma nece bit rata u BiH sta vam je hahahahaha
Nisam znao stvarno,Ja mislio samo gledanjem Ramba se postaje zlocinac,doduse i gledanjem partizanskih filmova.... Inace ja vise volim da gledam Rocky i da igram Pesa,ali kad primim Gol opet sam pojednako nasilan kao da igram i COD-A !
Snajper gadja sa malo vece udaljenosti a ne sa 50-60m. I nema bas toliko krvi kad metak pogodi. Poslije da, ali ne odmah. Kao da su baloni napunjeni crvenom tekucinom. Ali eto fina igrica, samo da brate ne pametuju kako je \"najbolja i najrealnija\"
Čekamo odgovor iz Haris Game Studia xD
Sta ce nam igrica,kad svaki dan kad sidjem po hljeb neko nekog rokne,upuca,izbode,digne u zrak itd..sve uzivo :)
naomi kyle se zove pichka s pocetka videa .
dobra ova treba pravoooooo na pocetku, ko je ona znali se??? ovaj vido klip nema veze sa vezom sto se tice SA, ja neznam imali ikakvig Budistickih samostana u podnizju Trebevica
da li u ovoj igrici rokam po civilima ili rokam po teroristima koji teroriziraju civile?