Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne znate novinari s KLixa, ove cijene su cijene uredjaja sa ugovorom na dvije godine kod AT-T-a, Verizona i TMobilea...
ma ja sa ugovorom na 24 mjeseca....
Boze dragi pa kad se neko uhvati teme kao pijan plota.... Ove cijene su sa dvogodisnjim ugovorom. Obicno kosta 749$ bez provajdera. Sto je obicno znatno jeftinije od Europskih cijena. I procitao sam rijec "brez" ugovora pa se pitam sto uopse komentarisem....
wow koja razlika u odnosu na 6/6plus... trebas bit bas ovca da uzmes novi
kao smajser npr
!Cijena iPhonea 6S za američko tržište iznosit će 199 dolara (16 GB)" ???????????????????????????????????????????????????
Sa ugovorom naravno.
@alex.lukaso RETARDINJO LJEKSA!!!!!!!!!!
Cijene su pogresne ljudi moji ispravite to nemojte se blamirati. Ovo su cijene u uSa ali mora se ugovor potpisati na 2-3 godine!
Iphone je Iphone najjednostavniji telefon na svijetu ako cemo realno! Skup jest ali design i kvalitet daleko najbolji nema jeftine plastike!
Bilo nekad... Sada i ostali proizvodjaci ulazu u kvalitetu s obzirom da apple vec godinama nije nista inovativno izdao. Imam galaxy S6 i iphone 6 i mogu ti reci da je s6 po pitanju kvalitete isti kao iphone a sto se komponenti tice bolji (punoo bolji display, android je u zadnjim verzijama daleko premasio ios koji ga je poceo i kopirati, ovu kameru si mogao vec prije godinu dana imati na samsung mobitelima). Iskreno osim force touch(kojeg ima i huawei) iphone zaostaje tehnoloski
Zvjer je !
nista revolucionarno od novina na novon iphoneu..... uglavnom neke funkcije koje nisu lose, ali nije da se bez njih ne moze.... cekamo iphon7
promijenili smo sve samo cijene nismo
Jesu li ovo spustili cijene ili ?
Ma ovo su vjerovatno cijene sa ugovorom kod operatera. Ne bi iPhone bio ovako jeftin ;)
aha, pravo spustili.....👏🏻
Otkad Lumia ima app "Cinematograph" i vrhunske kamere do 40 MP -.- A ovi sad izbacili "Live Photos" i kameru od čak 12 MP !
iInovacijama nikad kraja
Nemoj me napasti kao IDiota ;) , ali kolicina pixli neznaci bolja kamera ! Sve je koliko "svjetla" ta pixla prima . A sve kamere na telefonima su rinaka. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako god ali Apple tata svima i gotovo
fakat jest.....
iphon je napravlje ko cip damas u GUZICI mogu da te vdi kad kakis i piskis a zostlo se nesekiraj sve znaju.😃😃
Da ga dobijem na poklon isti dan bi završio na piku. Ne raspravljajte se s Apple korisnicima, to je posebna vrsta retarda - nepopravljivi. Ne shvata li ono koliko je jadno kad vidi onaj probušeni bumper da se vidi jabuka, ne shvata li ono da su im do neki dan pod vrhunski smartphone prodavali telefončić od 3.5 incha, nemaš ti sa njim šta pričati.
Ti nemaš za sendviča dok ti otac ne da džeparac.
Sine moj pojma ti nemas.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dostigli tek konkurenciju a sad slijedi sok kad im samsung izbaci novi
@Šmajser Znas li ti da iOS ima samo 14% trzista telefona u svijetu , Android OS 83% i ostali zajedno ostala 3% ? (nije bas u bocu ali otprilike) Vrijednost kompanije nije mjerilo u prodaji i koristenju ! Fazon je jer iOS korisnici vole ofirati svoje telefone/tablete pa izgleda da ih ima hibet !
hahah Apple pravi dobre stvari samo preskupe. A da li si znao sa ove postotke ? Ili ignorises kad je u pitanju apple ?