Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skidam kapu svakome ko dodje do levela da zna 70% C++.
inace nekom znaci hos ti skinut kapu il neces, drugo znas sta je 70% bilo kakvog programskog jezika.
To je isto ko da kazes 70% kineskog jezika, nema mjerila u procentima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo naprijed!
Hajde gade neuki, prosipaj svoje bezumne ludorije na ekavici nekom drugom
evo hackera sa sokoca
Kod nas vole uvelicavati sve u nebesa. Imaju oni jos puno rada ovdje. Ove stvari na zapadu postoje od pocetka interneta. Ali po obicaju iako kaskamo 20 godina sa zapadom ovo je herojstvo za nas sto su studenti napravili. Jeste ovo je definitivno napredak za BiH u veoma pozitivnom smijeru. U odnosu na nas nase 'skolstvo' koje je uzasno zastarjeo kako se vise ne uci, ovo je definitivno veliki pocetak za nas, nesto gdje kaskamo 20godina od 'mainstreama'.
pogledao sam samo kurs za c#. to je bas pocetnicki nivo ali u svakom slucaju veoma pohvalno.vkerujem da ce ovo biti od velike pomoci za nekoga ko tek uci neki od podrzanih programskih jezika. bravo momci.
Bravo momci, svaka cast!!!
Uce C++ na elektrotehnickom samo. Na zapadu imas online platforme kao ova sto momci nude, a moze i koledz, pa poslije ganjaj i faks ako zelis, jer su krediti priznati.
kad imas reci nesto pametno skoro da nije bitno na kojem jeziku ces to izgovoriti. slicno je i sa programskim jezicima. c i c++ su jezici kroz koje ces nauciti kako low level stvari funkcionisu i kad nesto radis u jezicima viseg nivo apstrakcije onda znas sta se u pozadini desava pa mozes pisati optimalan kod.
Leet code?! Djeco ne pre$eravajte, drago nam je da se igrate ali polahko s tim izjavama
Svaka cast momci. Ko god da kaze da ovo nije nesto, slobodno ignorisite, valja napisat 3000 zadataka...
Mislim treba dati podršku realno, svoj omladini kao i ovima momcima vjetar u leđa dat da naprave nešto milion puta bolje, imaju talent, ali ovo što sam vidio bilo tko ko ima veze ikakve s web dizajnom će ovo napraviti za tili čas. Pa nismo zar tolike ovce da nam prodaju novine ove stvari kao naučnu fantastiku....jbt dokle smo dogurali.....žalost
Ovo sto si ti izjavio moze izjaviti neko ko veze nema sa razvojem softvera.
Samo sikiru i u šumu sjeć' drva,kakav vražiji jezik i c++
lijep projekat za portofolio, i to je to. Edukacijom se bave oni koji ne znaju radit.
Ma ja u pravu si. Jesil namontirao onu WC šolju,jel ti platio čojk?
jesam. Uzo pare. Mogu i tebe kupit.
Bravo momci.
Bravo momci...vi ste budućnost BiH,a.. ne kvazi patriote...SVAKA ČAST!!!
krsni momci umjesto da valjaju balvane oni sjede za kompjuterima XD
Imate vi moj k.....
Extra brateeee po meni JS i C++ isto ko da su brat i sestra, a laksi mi je Python od oba, kao da se Python i C++ u putu nisu sreli, samo sto eto imaju koncept filovanja modula slicno.
i meni isto, slazem se.
Svaka cast momci. Zapamtite, znanje vam niko ne moze oduzeti. Informatika i Engleski jezik! Ta kombinacija je ubitacna, znam jer radim vani vec 20 godina ;).