Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitali babu kakav više voli, deblji ili duži. Kaže baba češći :-)
Arduana noge cu ti slomit. Jos jednom reci da volis deblji !
sta prikazujete ipad 3 ja nemam ni za onog kineskog od 30 dolara sto je nedavno bio
NEMA ŠANSE DA ĆE ZADRŽATI ISTI DESIGN, OVO MI NE DJELUJE BOLJE NEGO GORE . . . MOŽDA JE I SAMSUNG PUSTIO OVE FOTKE . . .
\"Vecu memoriju\" Toliko gigabajta? hahahah da nije mozda hard drive?
Sad će to Samsung kopirati, pa eto opet tužakanja.
@Agent Niko tebe ne levati...niti te tjera, ako te levati to govori da ti lako padas pod trendove... ti vozi ipad 1 ako hoces...samo takvi su nazalost trendovi..to je kao rat neda niko protivniku ispred...borba za potrosace...
Anonimno fb dopisivanje -> www.hejpitaj.me
joj kako nas levate mati draga, sad će svi potrčati da kupe 3 pa onda za godinu se hvataj za glavu joj da mi je četvorku... sjetite se stare dobre rečenice.... \"SINE TALE, NE MOŽE IGRAČ NAIGRATI, KOLIKO SVIRAČ MOŽE NASVIRATI..\" ;)
Dokazujes da apsolutno ne pratis niti imas pojma...lupetas...cijena iphone-a uvijek ista kao i ipada npr.. Nidje veze Koji linc... Citav svijet lud ti pametan?
Eh eto jasta... Koji glupan bi napravio nesto deblje..teze..
kineski iPad3
đesi arduana, kućo stara..
Dodijzli su i oni, uvijek ista sranja, 1. pobaljsana kamera sa 5 mega pixela na 6 2. memorija pvecana sa 65 na 68 giga i na kaju 3. cijena sa 600 eura na 25 000
SRCE RUKE I LOPTA to je sve sto je potrebno u zivotu a ne ova sranja ljudima mozak zamete fujjj
I ja volim deblji