Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To,još jedna stvar koju ne mogu priuštiti
nije velika steta sve je to isto sranje!!!! nema vise dobrih i losih telefona svi su dobri!!!!
Ma beskorisne igračke za babine sinove
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
nevjerujem klixu više ništa
Povoljan i brz servis racunara na vasoj adresi(kanton Saarajevo) detaljne informacije, http://servisiranjeracunaranavasojadresi.webs.com/
'Procurile' su slike mnogo ranije ali fkt nisu ni blizu kao ova... Kod srednje tipke neće biti toliko prostora jer se ide na to da displej prekrije veći dio uređaja, kao na ovoj slici : http://static3.businessinsider.com/image/52702afd69bedd3b208e430b/big-beautiful-pictures-of-what-the-iphone-6-might-look-like.jpg Veličina iphone-a, ako bi bio kao na slici u članku, pa veći od note 3 :D
Ja čekam 9-ku da izadje...
Kakav mu je to vodeni ekran - čuj procurio????
Stancanje za narodne mase!
Iphone 4 + (ctrl plus + ) = i phone 5 iphone 5 + (ctrl plus + ) = iphone 6
Definitivno preveliko za moj ukus
Još jedan gayphone koji neću imati xD
Imo Nokiu N95,koristio cirka 6 godina,onda hrakno pare za galaxy S3,i akoBogda koristim ga jos 4,5 godina i onda sta bude najzesce kupim,znaci ,kupim najbolje i najnovije,koristim do maximuma i opet iznova,bar ja mislim da je tako ispravno..
Slicno razmisljamo
Fakat ne kontam, ovi telefoni sve veci i veci, jos malo pa neces jednom rukom moci drzat telefon i pisati poruku npr. Pa nisu nam prsti 3 metra.
Ja ga već imam, Mubere mi moje.
selam,dajdza u kojoj boji
6 u nizu kojeg nemaam :)
Fakat ovi novinari na kliksu ne prave razliku izmedju EKRANA i popularno nazvanog TAC SKRINA? Ovo nije ekran fukaro novinarska sa kupljenim diplomama OVO JE TAC SKRIN serem vam se na naslov i na profesiju
Ahahahahahahahahhaha prevedi nam razliku ahahaha
Tac skrin predstavlja u ovom slucaju kapacitivno staklo koje dodje preko ekrana a ne i SAM EKRAN Ne mozes ti biti bas najpametnija jbg drz se ti ovaca bolje i meni i tebi ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
debilizam još nam fali samo da nas bombardujete sorajom i stanijom kako su se slikale polugole
Pozdrav svim nepresusnim kravama ( bez uvrede ) koji prate ovo izbacivanje telefona svaki mjesec. Ja sam se vratio na tipke, i to onaj sto ti poklone uz broj. Skuplje ga dekodiro da radi na drugoj mrezi. Ne j.ebe me selfi, ne j.ebe me wifi.