Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako bolan ne bio novinaru B.H. "prije tacno 37 godina" :) 1985 + 38 = 2023, pa digitron u ruke novinaru, ako ne ide sabiranje i oduzimanje iz glave :) , ovo je nivo 2 razred osnovne :) !
Moj prvi Win 3.11 na 486. Koji prelaz nakon DOSa i NC. Ipak sta sam tih 90ih naučio u DOSu i Unix/Linuxu, indirektno i danas dan mi hljeba donosi.
Minesweeper nisam nikad naučio igrat 🤣
Neki proizvođači su prije koristili sistem prozora, Microsoft ih je besramno pokrao. Commodore Amiga 1000 je imao OS zasnovan na principu prozora, zvao se Workbench, koji spram Windowsa 1.0 izgleda kao nedostižan futuristički model. Izašao je godnu ranije od Windowsa.
Ne znam sta da kazem. Tehnologija mi je pomogla u zivotu, ali brate dragi nekad od insana napravi debila, bas moras imat balans
Istina, inače radim u IT ali tačno osjetim da tupim jer ne izlazim nigdje,ako hoćeš da napreduješ moraš žrtvovati izlaske i sve one stvari koje si nekad radio.Barem je meni tako u firmi jer samo dolazi projekt za projektom ali volim ovo što radim !