Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne glup,to je suviše blaga riječ,mislim da bi adekvatna riječ bila: LUD,LUUD !!
Prava stvar, gdje se moze kupiti!
Gdje ide ovaj svijet!? Sudnji dan je sve blizi...nek nam je Bog na pomoci!!!
ZASTO SAM GLUP? MRZIM B ALIJASE PA STA SAD, IMAM RAZLOGA DA IH MRZIM. ZAVRSIO SAM FAKULTET A ZENU MI G UZI B ALIJA SA SREDNJOM SKOLOM.
preporucujem ljiljani karadzic i biljani plavsic ovaj robot a posto je plavis bisexualna a u ljiljane muz gay mogu njih dvije da se lizu i sta vise.
Biljana idi preko nas jer mozemo naruciti sve u paketu. Naime nasa vlada zeli da naruci 10 pi caka pa mozemo i za zene 10 kur aca. Vjerovatno cemo dobiti malo popusta zbog kolicine. Joj kad sad krene zurka. Kontartirao sam crkvu i obavjestio da i oni idu preko nas da bi dobili vece kolicine u RS a za iste pare.
Moze li mi neko pojasniti kako bi mogla naruciti taj izlozeni penis od dva metra?
Moj tip !
Amerikanci su predebeli ne mogu ni guziti vise ne znam kome ce prodavati ovo,ove amerikanke jedva cekaju imigrante da ih sprche
@AKADEMIK Glup si !
A DA LI CE BITI IZRADJIVANE I LUTKE U FORMI PETOGODISNJIH DJEVOJCICA I DJECAKA KAO SPECIJALNE NARUDZBE ZA BALIJSKU TERORISTICKU MUSLIMAJMUNSKU STOKU IZMETSLAMSKE VJERONAKAZNE ZAJEBNICE, ISKENJAM IM SE N ATABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA
Ja i dalje zimgu smrdljive vlahinje i sokice u zicagu ;)
A šta ako se probuši?
ovo samo za zagorjele momke
Pardon. Super-kompjuter.