Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
facebook je najodvratnija stvar koju su smislili za perverznjake da bi iskoristavali privatnost porodice i privatnog zivota kao celije drustva. najgora stvar od svega sto sam se i ja bio navukao, ali eto sa heroina se covjek skine a da ne skine sa facebooka :-)
evo samo da ispusim xD
Ovaj facebook je najvece zlo, samo toga ljudi nisu ni svjesni, ali vrijeme ce sve pokazati. Prvobitna zamisao je bila odlicna, i vrlo brzo se ostvarila, ali nakon toga facebook je poceo da se razvija u pogresnom smijeru, a isto tako pocele su zloupotrebe. Svi novi modeli i dopune su povecanje zla, kontrole nad ljudima i njihovim podacima. Facebook izrasta u giganta zla. Ja sam se davno odatle ispisao - istog trena kad sam shvatio da ne mogu svoj account izbrisati trajno. Od tada prezirem facebook i kontrolu jednoumlja mase i masovnosti.
GTI - Grand Theft Identity
Jedva cekam
Pa ako hoces web stranicu napravis je :-), .... kakav facebook.... imam osjecaj da je facebook postao internet u internetu.....
Jel to onaj ebay slucajno ??
Nemam otvoren accnt, a nemam ni namjere.
sve letim...
Hare slazem se, ovo se ne smije propustiti:)
Opet SX pokusava napraviti filozofiju od fejsbuka, levati kad cete se prebaciti na twitter, sada je to in.
Konto sam ici na more, ali cu odgoditi radi ove opcije
i zelio bih ostati anoniman....