Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
69 inca... Vec sam metrom izmjerio kako bi ta zvijer izgledala na zidu gdje mi je sada ovaj 32" pikachu...
AKADEMIK jeste u pravu mada imas onaj mali procenat ljudi koji npr. gledaju forografije svaki dan na TV-u. jedino za njih ima smisla UHD ako sjede dovoljno blizu ekrana. Za mene je UHD bacanje para i mislim da mu je jedini cilj da izvuce jos koju paru kupcu prije nego sto OLED zavada trzistem
mozda negdje na zapadu. Za nas je i digitalni prenost sa 576p u domenu nedostiznog
Takozvani UHD TV uredjaji su najobicniji marketing trik, jer se cca 95% HD programa na TV-u emituje u HD READY 720 rezoluciji (osnovni HD) tako da je UHD TV jos uvuijek totalno neupotrebljiv u smislu kvalitete, jer ako je slika 720, na ekranu ce i biti 720, tj osnovni HD..... a dok UHD programi zazive, dotle ce ovakvi televizori biti historijski exponati ;))