Veliki povratak cepelina
0
Pogledajte u čemu ćemo uskoro letjeti
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos ni u obicni avion nisam uso a kamoli u ovaj :D
ja pusim drogu..
eto rješenja za transport po BiH bez gradnje autocesta i uništenja okoline,bez zagađenja i aerodroma
Sto ne isprogramirate nesto produktivno .... jebbale vas nacionalisticke igrice
Mami se izvinjavaj sto si takav....
Oprostite unaprijed na spamu ali eBiH treba tvoju pomoc u oslobadanju od srpske okupacje Ako se želite malo maknuti od svakodnevnih životnih problema, preporucam da probate igrati najpopularniju onlajn strategiju e.Republik. Virtualni paralelni svijet baziran na realnom životu, potpuno je besplatna a registrirati se možete na sljedecem linku: NAPOMENA: Za pocetak igre se nemojte registrovati na teritoriji BiH jer je okupirana od srba, nego u nekoj saveznickoj zemlji, USA, Rumuniji ili Hrvatskoj npr a vratite se kad oslobodimo BiH od okupacije! ___ http://tinyurl.com/REGISTRIRAJ-SE Važno je napomenuti da prilikom registracije trebate unijeti važeci e-mail na koji dobijate link za potvrdu registracije nakon cega možete poceti igrati. ___ Od trenutnih zbivanja mogu izdvojiti grcevitu borbu za oslobodenje eBosne i Hercegovine. Sve naše regije osim Brcko distrikta su pod okupacijom te nam je potreban svaki igrac da se oslobodimo! POMOZI I TI eBOSNA I HERCEGOVINA TE CEKA!!
Ha isti scenarijo kao i za vrijeme Hitlera bas uvezi Zeppelin-a. Zanimame hoceli ovo da pune sa heliumom ili vodenikom. Onaj svabski je bio toliko dobar da su ga ameri roknuli iz zavidljivosti. Tada kada su svabe napravili Zeppelin napravili su rekord 15 000 km Njemacka Japan, sto mnogi ne znaju od posade bio je i jedan nas rodom iz sadasnje Republike Srpske on je doduse radio kao mehanicar. Zeppelin je bila prva letilica koja je imala 4 motora svaki od tih agregata imao je vise od 1 000 konjskih snaga, pazi u to vrijeme. Sto se tice amera njima sledi uskoro stravicno zahladjenje, taj kontigent je vec proslost.
kad se dirižabl prvi put pojavio pisali novinari da ćemo danas (2000.) živjet na marsu a na izlete ić na jupiter i neptun a vidi ti nas kolko smo danas premašili očekivanja....s avangardnim novinarima sa sax nema zime... povratak u budućnost zagarantovan
ocemo, ocemo... , al` u qrcu.
Sta je 6 hiljada metara...za toliko ogromnu letjelicu...bas super target meta za talibane..glupost
Ma ovo je san svake ninfomanke - leteći dildo! Kompanija priprema znatno usavršenu verziju letjelice, koja je hibrid vode i deterdženta, nešto kao mjehor od samunice. 6 testnih pilota koji su pali zbok pucanja balona na 6000 metara nadmorske visine se nije žalilo. Kako nije bilo primjedbi na sigurnost letjelice, u martu se očekuje serijska proizvodnja.
...jedva cekam da ga Avganci skinu sa neba :) :) (500mil.stete amerima) btw. mora da im isplati tamo biti \"traziti\" Usamu Bin Ladena, cim investiraju miliarde u ljudstvu i tehnici !???
odletjet cemo u PM mi ovdje u bih
za 2 godine cemo yugom letiti.
mene ne natjerase da letim u balonu.....
jo šo bi volio da imam ovo, pa ono da izbacim lakat kroz prozor, ono u stilu ko ja sam neko i nešto u ovom gradu.
Droga besplatno se servira Zurke , drma drma ljulja ,dobro dosli!