Dosad je bio u bajkama
0
Plašt nevidljivosti postaje stvarnost
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojovnici, ne kaze se plast vec ogrtac.
ocam\', ja sam imao 100 maraka jutros u dzepu. sjeo na tramvaj na c.vili, a izasao na skenderiji. i jarane..... nidje 100je. trazim je al džaba. kazu, necu je vidjeti nikad vise. jel to znaci da je ona sad nevidljiva?
I ja sam imao takav kofer, sad se izgubio i ne mogu da ga nadjem :(
al je zeznuto kad ga izgubis negdje... a jos nevidjljiv.. ma ne nadje ga ni........ :P
Jako interesantno ! ???? Kako je moguć crtež (?), slika (?), fotografija (?), ako je to nevidljivo ? Po svemu sudeći ova je \'vijest\' u TRADICIONALNOM stilu objavljivanja vijesti sa-x-a. A u svrhu propagiranja ŠEŠIRIZMA kao prave nauke ili čak što više znanosti. Kapuljača kad je podignuta VIDI SE, kad je spuštena NE VIDI SE !? Pa to je valjda NORMALNO. Vijest bi bila istinita sa fotografijama čovjeka koji postupno navlači na sebe plašt, i postupno postaje nevidljiv, ovako je samo 1 APRIL. .......
aj ne serite ....