Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5mb kamera, bravo klix :D
Ma, ništa bez Lumie 😉
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: * / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
a symbian je bezveze os, kupio sam samsungov flagship jos 2009 kad je android bio tek u razvoju , tako da je vecina telefona koristila tada najpopularni nokin symbian i iskustvo sa symbian os-om je jako lose, danasnji niskobudzetni telefoncici iako su hardverski dosta slabi ili isti djeluju puno bolje s android os-om, a najveci problem s symbianom je instalacija odredeni aplikacija gdje ti trazi jos instalaciju odredini apk da bi ta ista mogla se pokrenut.
zar ne rekose da ce zadrzati logo, ali izgleda da ce nokia nestati u svakom pogledu.
Zar ne rekose da ce zadrzati logo, nestaje jedna velika kompanija.
Ako bude kostao 50 eura, dobar je.
Prilicno skromne karakteristike za nesto sto tek treba da izadje.
8 gb memorije, ako ne može imati dodatnu karticu za memoriju promašen slučaj...
Lumie podržavaju kartice do 128GB za razliku od gejfona i android smeća koji mogu adresirati samo 32
Moja 830 podržava, ali ne svaka npr.lumia 925, 810...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
imam lumiu 530 i samo kupi prasinu, ne moze niko da je dekodira
Pokusaj naci na Ebayu da li se moze kupiti kod za otkljucavanje. Ja sam do sada svaki telefon otkljucao kupivsi kod za 2 dolara. Jedino sto nekada telefon mora biti star 6-12 mjeseci od izlaska na trziste.
bezveze