Procurile fotografije i specifikacije
2
Ovako bi mogao izgledati Samsung Galaxy S4 Mini
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha Kako si smijesan, Bil Gates butt licker :) Kao prvo nista se ne može porediti sa OpenSource-om, ako znaš na šta mislim. Kao drugo, nešto bazirano na Linux kernelu definitivno se ne može porediti sa shitom poput windows OS-a, jer je daleko iznad njega. Zavisi šta je za tebe igranje, možda jeste instalacija svih besplatnih igara igranje, ali ako si ikad radio na Linuxu, vjerovatno nisi, znaš šta su mogućnosti OpenSource-a, kao na primjer programiranje, design i direktna instalacija custom OS-a, dizanje virtuelnih Linux distribucija na jedan Android smartphone i testiranje i konfiguracija npr. mreže, to nikad windows nece moci postici. Sama zatvorenost i ovisnost o npr. Zunu je obicni shit, stoga be quiet please :)
NIje paša moj. Windows je samo za poslovne korisnike jer je pregledan i ima vece ikone. Opcije nista posebno. Android ima beskrajne mogucnosti. U totalu Anrdoid uzima
P.S. trebam li spomenuti da mi se S3 ugasi i upali sam bar 5 puta dnevno? :) telefon od milju i po' KM!
Od svega navedenog (osim igara, naravno) sta obicni, prosjecni user koristi? Hm...da razmislim... :) Bitnije mi je 10 puta da imam fluidan, stabilan SW, MS office, Outlook, duplo duze trajanje baterije (JAKO BITNO!!!) itd. itd. nego sve to zajedno sto si ti nabrojao! ;) S3 imam i koristim i vjerovao ili ne sa quad core-om radi duplo sporije nego Lumia 920...sta cemo sad? :) 'Ebe mi se za Gatesa. Ako procitas prethodne komentare procitat ces da koristim oba telefona (sluzbeno pa moram) i imam priliku svakodnevnom koristenju vidjeti sve performanse oba telefona...i jednostavno: ne mozes porediti!!!!!! a tebi zelim svu srecu u programiranju na svom smartphoneu! :D
To je to onda, mozda moj slijedeci fontele bude neka pomasna Lumia. Hvala na savjetima, zivio!
pa vjerovatno zato, Lumia 610 je low range telefon na 7.5, tj. 7.8 Windowsu. Windows 8 na Lumijama 620, 720, 820 i 920 je vrh, vjeruj mi! ;) I imas SVE apps kao i na ostalim platformama, samo se jos ceka Instagram i to je to! ;)
Nema dovoljno aplikacija, i sve bolje se placaju. Ali za posla ono, Outlook i to mi je fora. Ostalo ne. Lumia 920 je među najboljim telefonima. Ja imam Lumiu 610 i nekako mi nije reprezentativn, mozda mi se zato Win ne djasvi
Ako ti je za posla OK za sta ti onda nije OK? :D
Kume, imam i ja dva telefona Win i Android, tako da ono, za posla mi je ok ovaj Win, privatno ga ne bih nikad uzeo. Samo Android.
btw koristim 2 telefona, 1 Android i 1 Windows tako da sam objektivan! ;)
prvo, nema IKONE vec PLOCICE (Tiles) koje su Univerzum, Zemlja, Neptun i Pluton zajedno u odnosu na sve ostale OS-ove sa old-school ikonicama! dalje...upravo tako...ako je nesto bolje za POSLOVNE KORISNIKE onda je sve drugo u odnosu na to za igranje! ;) A ne znam da li su koristio npr Nokia Lumia 920 i pregledao opcije, integrisanje accounta u sam telefon itd. da ti sada ne nabrajam...?! Windows rules! A takodjer i fluidnost...shije Android u 16!
kakav win,android,symbian, ios je najfluidniji i najbrzi i naravno nije za kokuze
ANDROID RULES
Samo Windows, Android je za igranje!