Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedna u nizu nebitnih stvari koja se želi prikazati izuzetno važnom za ljudski rod. Šta će kome fleksibilni ekran, da može strpat' u džep uređaj od pola kile a da ga ne slomi.Kako god se on mota u džepu ti je i dalje pola kile. Kome treba 16 megapiksela? Ni jedan fotograf neće baciti svoj NIkon i kupiti Note. Čemu kućište od nehrđajućeg čelika i ostalih metala, minerala, vitamina i čega sve ne, kad ni običnom limu ništa ne fali? Ali cilj je prodati, glup čovjek će reć': eee pa ovo je nehrđajući čelik i plus magnezij, aluminij...gdje će ovo ne vrijediti milju maraka". A koja je korist od toga? Šta korisnik ima od toga što mu je kućite telefona napravljeno od čelika? Smiješno! Živjela Nokia 3310 sa zelenim i crvenim dugmetom!
to ce biti sigurno zvijer od telefona ja imam 2 i leti telefon jos nikada mi nije zatrokirao kao sto ovaj debos gore spomenu ili je mozda to bilo u njegovim snovima !!!
Bice jedno 1,2 K
I sad uporedis ovo sa naslovom od prije par dana "iPhone ce imati dualcore procesor".
ostace mi pusta zelja..kao i note 1,2,3. a da ce biti vrh vrhova ne sumnjam...pored ovoga ne treba ti laptop :-D
Nikad ne bih nosala ovo južnokorejsko smeće od Samsunga. iPhone su daleko bolji i kvalitetniji mobiteli s puno više inovacija i puno više softwareskih mogućnosti. Samo Apple! U mene je najnoviji iPhone 5S što mi je tata kupio nedavno
mnogo si zatucana, lucija. mnogo...
čuj softwareskih :D nema veze tata ce kupiti i fakultet ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedva čekam,još jedan Note koji neću imati .