Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pirate baye je bit torrent pretraživač? Hahahaha
jedna od najkorisnih stvari na internetu
Nakaradna logika. Umjesto da hapse po upravi Facebooka zbog špijuniranja i debilizovanja čovječanstva oni hapse ljude koji pomažu čovječanstvu da ima besplatnu edukaciju i zabavu.
ima i ona klocina, neku sam noć sa novog mega uploada skinuo knjigu, sad se prešalto na cloud hahahaha
Lik je majstor i treba ova kriminalce političare hvatat a ne njega,lik je ljudina za njih i veća klasa čovjeka :D
Long live the king
da nije tebe jarane moj... haj filmovi, serije, al knjige koje ni u snu ne bih mogao nabavit jarane moj, treba mu dić kip kakav na Marsu gore
Samo reklame na piratebay ispostujem do kraja. LONG LIVE
ja kontao neki svedski vehabija, da mi oproste svedjani, a halale vehabije :)
JARANEMOJ DA NIJE TEBE FILMA NOVOG NE BIH POGLEDAO NI 3 GODINE POSLIJE SNIMANJA. FALA TEBI I TVOJOJ STRANICI NA SVEMU PRUZENOM. PUSTAJTE LJUDE FATAJTE KRIMINALCE !
JARANEMOJ JA NEBI IGRICE NIKAD POIGRO DA NIE NJEGA BILO SKINO SAM MIKS KAFANSKIH PJESAMA PAĆU DAT JOVANU DANAM PUŠĆA UKAFANI
da nije njeg, moro bi izvalit 3 milje maraka za studijske programe