Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema, usro sam se ziv
uh sjajno sutra slavimo neradni dan
Narod odahnuo, a ako vec posaljes sliku sto ti garantuje da ona svakako nece zalutati. Vjerovatno saljes sto i zelis da se vidi. Pamet u glavu.
opustio sam se ko mudo labudovo
idemo malena, mogu rahat nastavit screenshootirat ove kurave ..
Ipak će biti drkice dakle, neka neka...
Bas sam se ukocio
opustio sam se zbog instragma samo
E sada mogu mirno da spavam...
Od svih "društvenih sajtova", a pogledo sam jedno 20 različitih, instagram je najgluplji
Ja ne mogu ni nabrojat 10...
@Ajdin M Pa ima ih milion druže, sve aplikacije koje povezuju svoje korisnike spadaju u Social networking :) Facebook, Pinterest, Whatsapp, Viber, Twitter, 500px, Google+, YT, Flickr, Myspace, Tumblr, DeviantArt, Buzznet, Behance, Snapchat, Reddit, Vine, Badoo, Quora, Cacao Talk, Flixter, ....